Bist 100
10.739,57 0%
DOLAR
32,21 0%
EURO
35,03 0,03%
ALTIN
2.508,76 0,83%

Yan Oda’nın Nurcihan’ı Nazan Kesal oldu! İşte detayları

Nazan Kesal, Star TV’nin yeni dizisi Yan Oda’da Nurcihan Aladağ rolüyle karşımıza çıkacak. Nurcihan, oğlunun evliliğine karşı çıkıp ailesiyle çatışacak.

Yayın Tarihi: 03.02.2024 13:29
Güncelleme Tarihi: 03.02.2024 13:30

Yan Oda’nın Nurcihan’ı Nazan Kesal oldu! İşte detayları

Yan Oda dizisinde Nazan Kesal sürprizi

Star TV'nin yeni dizisi Yan Oda, OGMPictures yapımıyla yakında ekranlara gelecek. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı oturuyor. Senaryosunu Mehmet Barış Günger, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı'nın yazdığı dizinin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.

Nazan Kesal, Nurcihan Aladağ karakterine hayat verecek

Dizinin başrollerinde Şevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Bülent Polat, Nezaket Erden, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal yer alıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Aladağ ailesinin annesi Nurcihan Aladağ'ı ise usta oyuncu Nazan Kesal canlandıracak. Nazan Kesal, son olarak Aşka Düşman dizisinde izleyiciyle buluşmuştu.

Yan Oda’nın Nurcihan’ı Nazan Kesal oldu! İşte detayları

Nurcihan Aladağ, ailesine meydan okuyacak

Yan Oda dizisinin konusu ise şöyle: Nurcihan Aladağ, ailesinin direği olan bir kadındır. Oğlu Fikret'in (Caner Cindoruk) Verda (Şevval Sam) ile evlenmesini istemez ve bu evliliğe karşı çıkar. Hem oğluna, hem de aynı çatı altında yaşadığı ailesine karşı mücadele eder. Nurcihan Aladağ'ın kızı Yıldız'ı ise henüz belli olmayan bir oyuncu oynayacak.