Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Yan Oda'nın kadrosuna Kardeşlerim ve Dönence'nin genç yeteneği dahil oldu! İşte detayları

Yan Oda dizisinde, iki aile bir evde buluşuyor. Nazlı Çetin’in Simten rolüyle katılımı, güçlü kadrosunu daha da zenginleştiriyor.

Yayın Tarihi: 15.01.2024 11:58
Güncelleme Tarihi: 15.01.2024 11:58

Yan Oda'nın kadrosuna Kardeşlerim ve Dönence'nin genç yeteneği dahil oldu! İşte detayları

Yan Oda Dizisinin Yeni Yıldızı: Nazlı Çetin

Star TV'nin, OGM Pictures yapımı olan ve merakla beklenen yeni dizisi Yan Oda, ay sonunda çekimlere başlayacak. Mehmet Barış Günger tarafından kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosu için özenle seçimler yapılmıştır.

Onur Güvenatam'ın Yeni Başyapıtı

Televizyon ve dijital platformlarda yankı uyandıran, ödüllü yapımcı Onur Güvenatam, Star TV izleyicileri için yepyeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. İki ayrı ailenin aynı çatı altında bir araya gelmesiyle gelişen hikayeleri konu alan Yan Oda, dikkatle seçilmiş oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Birsen Altuntaş'ın duyurduğuna göre, dizinin en yeni üyesi olarak, "Dönence" dizisindeki etkileyici performansıyla göz dolduran Nazlı Çetin, Simten karakterine hayat verecek.

Yan Oda'nın kadrosuna Kardeşlerim ve Dönence'nin genç yeteneği dahil oldu! İşte detayları

Merakla Beklenen "Yan Oda" kadrosu

Yan Oda, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile şimdiden izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Dizi, sektörün önde gelen kadın yönetmenlerinden Çağrı Vila Lostuvalı tarafından yönetilecek. Ana karakterler Şevval Sam (Verda), Caner Cindoruk (Fikret), Melek Baykal (Cevale), Ayda Aksel (Nurcihan), Yeşim Ceren Bozoğlu (Yıldız), Oktay Çubuk (Taylan), Nezaket Erden (Selda), Tarhan Karagöz (Selim), ve Samet Kaan Kuyucu (Anıl) tarafından canlandırılacak.