Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Yalı Çapkını’nda şok gelişme: Serter geri dönüyor! Pelin’in bebeği kimden?

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde Serter karakteri geri dönüyor. İzleyiciler, bebeğin babasının kim olduğunu merak ediyor. Kulislerde konuşulanlara göre bebeğin babası Serter. Acaba bu iddia doğru mu? Yalı Çapkını'nın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın

Yayın Tarihi: 27.01.2024 09:20
Güncelleme Tarihi: 27.01.2024 09:26

Yalı Çapkını’nda şok gelişme: Serter geri dönüyor! Pelin’in bebeği kimden?

Yalı Çapkını’nda pelin’in bebeği kimin?

Yalı Çapkını, Star TV’nin izlenme rekorları kıran dizilerinden biri. Yalı Çapkını'nın yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek ve izleyicileri şaşırtacak gelişmelere tanık olacak.

Yalı Çapkını 2. Sezonunda Neler Oluyor?

Yalı Çapkını dizisinin 2. sezonu da büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz hafta Kazım’ın (Diren Polatoğulları) hayatını tehlikeye atan olayların ardından Seyran, babasının intikamını almak için harekete geçiyor. Ferit ise hem aile hem aşk hayatında zorlu bir süreçten geçiyor. Dizinin bu haftaki bölümünde ise Serter karakteri yeniden ortaya çıkıyor.

Yalı Çapkını’nda şok gelişme: Serter geri dönüyor! Pelin’in bebeği kimden?

Yalı Çapkını’nda Serter Şoku! İşte 56. bölüm fragmanı

Yalı Çapkını dizisinde Tufan Gökpınar’ın canlandırdığı Serter, uzun bir aradan sonra diziye geri dönüyor. Serter’in dönüşüyle birlikte dizinin en büyük sırlarından biri de aydınlanacak. Pelin’in (Buçe Buse Kahraman) hamile olduğunu öğrenen izleyiciler, bebeğin babasının kim olduğunu merak ediyor. Kulislerde konuşulanlara göre bebeğin babası Serter. Acaba Barış Günger’in kaleme aldığı dizide bu iddia doğru mu?