Yağmur altında görevde kalan temizlik çalışanları Alanya'da ödüllendirildi

Alanya Belediye Başkanı Özçelik, şiddetli yağmura rağmen görevine devam eden dört temizlik personelini makamında ağırlayıp teşekkür belgesi ve ikramiye verdi.

Yayın Tarihi: 06.11.2026 18:39
Güncelleme Tarihi: 06.11.2026 19:37

Yağmur altında görevde kalan temizlik çalışanları Alanya'da ödüllendirildi

Yağmur altında görevde kalan temizlik çalışanları Alanya'da ödüllendirildi

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, şiddetli yağışa rağmen Avsallar Mahallesi'nde çöp toplama görevini aksatmadan sürdüren temizlik personelini makamında ağırladı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve çalışanların görev bilinci ilgi çekti.

Avsallar'da çalışma anı:

Etkin yağış sırasında araç içinde çöp toplama hizmetini sürdüren personel, zorlu hava koşullarına rağmen mesaiye devam etti. Kayda yansıyan görüntüler, ekiplerin sorumluluğunu ve iş disipliniyle hareket ettiğini gösterdi.

Başkanın buluşması ve ödüllendirme:

Başkan Özçelik, emekleri için dört çalışanı makamına davet etti. Toplantıya Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Yeni de katıldı. Özçelik, davranışlarının örnek olması gerektiğini vurgulayarak, personelin emeklerinin karşılıksız kalmaması gerektiğini belirtti ve talimat vererek Türkay Baydaş, Berkan Yavuz Uyar, Faruk Şahin ve Süleyman Şahin'e teşekkür belgesi ile ikramiye hazırlanmasını sağladı.

Belediye yönetimi, Alanya'da işini sahiplenen ve sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getiren çalışanlara ihtiyaç olduğunu belirterek, benzer çalışmaların kamuoyunda görünür olmasının diğer ekiplere de moral vereceğini ifade etti.

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TARIK ÖZÇELİK, ŞİDDETLİ YAĞIŞA RAĞMEN AVSALLAR’DA ÇÖP TOPLAMA...

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI OSMAN TARIK ÖZÇELİK, ŞİDDETLİ YAĞIŞA RAĞMEN AVSALLAR’DA ÇÖP TOPLAMA GÖREVİNİ AKSATMAYAN TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE MAKAMINDA BİR ARAYA GELEREK, TEŞEKKÜR ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.