Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Yabani dizisi Yaman kim, nereli, kaç yaşında? Yaman ölecek mi?

Fox TV'de ekranlara gelen Yabani dizisinin başrol oyuncularından biri olan Halit Özgür Sarı, Yaman karakterini canlandırmaktadır. Yaman, dizide dikkat çeken kişiliği ve hikayesiyle izleyicilerin ilgisini çekmektedir. Halit Özgür Sarı'nın başarılı performansıyla hayat verdiği Yaman karakteri, dizinin ana hikayesinde önemli bir yer tutmaktadır. Halit Özgür Sarı, Yabani dizisindeki rolü ile televizyon kariyerine önemli bir adım atmıştır. Daha önce hangi dizilerde yer aldığı ve oyunculuk kariyerine dair detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 26.12.2023 18:40
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 18:40

Yabani dizisi Yaman kim, nereli, kaç yaşında? Yaman ölecek mi?

Fox TV'nin yeni sezona damgasını vuran Yabani dizisinin başrol oyuncularından biri olan Halit Özgür Sarı, Yaman karakterini canlandırmaktadır. 

yabani

HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR?

İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Sarı, Craft Atölye'sinde oyunculuk eğitimi almıştır. 4 Ekim 1993 tarihinde doğan oyuncu, 1.78 cm boyunda ve 67 kg'dir.

Halit Özgür Sarı'nın oyunculuk kariyeri, 2019 yılında Diriliş: Ertuğrul dizisindeki Gündoğdu ve Selcan'ın oğlu Süleyman rolüyle başlamıştır. Diriliş: Ertuğrul'daki performansıyla dikkat çeken Sarı, daha sonra Kırmızı Oda, Geçen Yaz, Şampiyon, Hakan: Muhafız gibi önemli projelerde yer almıştır. Özellikle Kardeşlerim dizisindeki başarılı performansıyla tanınmıştır.

Halit Özgür Sarı'nın Yaman karakteri, Yabani dizisinin ana hikayesinde önemli bir rol oynayacak. 29 yaşındaki oyuncu, İstanbul doğumludur ve kariyerine olan katkılarıyla Türk televizyonunda kendine sağlam bir yer edinmiştir. Halit Özgür Sarı'nın ilişki durumu hakkında bilgi bulunmamaktadır. Yabani dizisi, izleyicilere Halit Özgür Sarı'nın yeteneklerini bir kez daha gösterme fırsatı sunmaktadır.