Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Volkan Demirel'in Hatayspor'a olan bağlılığı Zeynep Demirel'i Volkan'a tekrar aşık etti!

Zeynep Sever Demirel, Ceyda Düvenci’nin programında aşkı, eşi Volkan Demirel’in karakterini ve depremin hayatlarına etkisini anlattı. Volkan’ın Hatayspor’a bağlılığı, Zeynep’i ona tekrar aşık etti.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 09:48
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 09:48

Volkan Demirel'in Hatayspor'a  olan bağlılığı Zeynep Demirel'i Volkan'a tekrar aşık etti!

Zeynep Sever Demirel: Volkan’ın Hatayspor’dan vazgeçmemesi onu tekrar sevmeme neden oldu

Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel ile hayatını birleştiren ve iki çocuk sahibi olan Zeynep Sever, eşinin karakteriyle tamamen zıt olduğunu söyledi.

Ceyda Düvenci’nin Bambaşka Sohbetleri’nde Zeynep Sever Demirel

Ceyda Düvenci, 2024 yılının ilk Bambaşka Sohbetleri programında, eski futbolcu ve teknik direktör Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel’i ağırladı. Demirel, programda aşkın ne anlama geldiğini şöyle anlattı: “Aşk sadece bir his ve geçerli bir şey değil. İlk coşkuyu, duyguların yoğunluğunu sürdüremiyorsun. Biz de sürdüremedik! Ben gerçekçi biriyim, ilk günkü coşkuyu aramak yerine, onun yerine başka şeyler koyuyorsun. Ben de böyle yaptım, Volkan da büyük ihtimalle böyle yaptı…”

Demirel: “Biz Volkan’la çok farklı kişiliklere sahibiz, depremden önce de çok daha farklıydık. Volkan maddiyata önem verir, ben maneviyata… Volkan rahatına düşkündür, ben yeniliğe açık biriyim, rahatımdan olabilirim. O lükse meraklıdır, ben her şeye uyum sağlayabilirim. Volkan’ın depremden sonra manevi yönünün değişmesi, Hatayspor’u terk etmemesi, kafasını karıştıracak tekliflere rağmen, ‘Hayır, ben Hatay ile devam ediyorum’ demesi, onu tekrar sevmeme neden oldu… Bu depremden önce yoktu, deprem hayatımıza bu şekilde de etki etti” dedi.