Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Villadaki yangında ölü bulunan kişinin cinayete kurban gittiği anlaşıldı!

Bursa'da bir villanın bodrum katında yangında cesedi bulunan M.Ş'nin cinayete kurban gittiğini belirledi.

Yayın Tarihi: 02.04.2024 17:47
Güncelleme Tarihi: 02.04.2024 17:47

Villadaki yangında ölü bulunan kişinin cinayete kurban gittiği anlaşıldı!

Bursa Osmangazi’de 3 katlı bir villanın bodrum katında çıkan yangında öldüğü öne sürülen M.Ş. isimli şahsın cinayete kurban gittiği öğrenildi. 

Bursa’da İnkaya Mahallesi’nde b ir villanın bodrum katında çıkan yangında Ali Vurgun isimli şahıs alevler arasında kalmıştı. Çevrecekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleriyle birlikte polis ekipleri de gönderilirken, Ali Vurgun’un vücudunda yanık oluştuğu belirlendi. Vurgun Bursa Şehir Hastanesi’nde tedaviye alınırken, söndürme çalışmaları sonrası bodrum katta yanmış bir ceset bulundu. Vurgun’un M.Ş. isimli şahsa ait olduğunu söylediği ceset, kimlik tespiti yapılması için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

bursa

Olay aydınlandı: Cinayet olduğu belirlendi! 

Olaya dair İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevredeki kamera görüntülerini izleyip görgü tanıklarının ifadelerini aldı. Bunun üzerine Ali Vurgun’dan ifade alan ekipler, itiraf üzerine M.Ş’nin cinayete kurban gittiğini öğrendi. 

M.Ş’nin boşanma aşamasındaki eşini rahatsız ettiğini söyleyen Vurgun, bu sebeple villa kiraladığını, villada M.Ş’yi bıçakladığını ve 5 gün boyunca villada sakladığını kaydetti. Daha sonra ise yakmaya çalışırken bir anda alev aldığını ve kendisinin de yandığını söylediği öğrenildi.