Van Başkale'de İran Uyruklu Şahsın Üzerinde 510 Gram Eroin Ele Geçirildi

Van'ın Başkale ilçesinde jandarma ekipleri, Çamlık Mevkii yol kontrolünde İran uyruklu A.S.(49) isimli şahsın üzerinde 510 gram eroin ele geçirdi.

Yayın Tarihi: 01.02.2026 01:21
Güncelleme Tarihi: 01.02.2026 01:21

Van Başkale'de İran Uyruklu Şahsın Üzerinde 510 Gram Eroin Ele Geçirildi

Van Başkale'de İran Uyruklu Şahsın Üzerinde 510 Gram Eroin Ele Geçirildi

Jandarma ekipleri yol kontrolünde gerçekleştirdi

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak faaliyeti sonucu, Çamlık Mevkii Yol Kontrol Noktasında İran uyruklu A.S.(49) isimli şahsın üzerinde 510 gram eroin ele geçirildi.

Ele geçirilen eroin maddesi muhafaza altına alındı ve şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini bildirdi.

VAN'IN BAŞKALE İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA UYRUKLU ŞAHSIN...

VAN'IN BAŞKALE İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA UYRUKLU ŞAHSIN ÜZERİNDEN 510 GRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.