Düğün hazırlıkları matemle sonuçlandı: Birsen Filiz'in ailesi sorumluluk istiyor

Balıkesir'de düğün günü trafik kazasında ağır yaralanan 27 yaşındaki Birsen Filiz'in ailesi, olayın tüm yönleriyle araştırılmasını ve adalet talep ediyor.

Yayın Tarihi: 19.09.2026 09:26
Güncelleme Tarihi: 19.09.2026 10:16

Düğün hazırlıkları matemle sonuçlandı: Birsen Filiz'in ailesi sorumluluk istiyor

Olayın gelişimi:

Balıkesir'de düğün hazırlıkları yapılan ev kısa sürede matem evine dönüştü. Birsen Filiz, 19 Ağustos tarihinde Zağnospaşa Meydanı altındaki yeraltı otoparkında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralandı.

Üç gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören Filiz, kendi düğün günü olan 22 Ağustos'ta hayatını kaybetti. Gelinlikle törene çıkması beklenen genç kadın, evden tabutla uğurlandı.

Ailenin talepleri ve yas:

Aile, yaşadıkları büyük acının ardından kazanın tüm yönleriyle incelenmesini, sorumluların ortaya çıkarılmasını ve adaletin sağlanmasını istiyor. Anne Özlem Filiz, kızının kokusunu hissettiği yastığı elinden bırakamıyor; evdeki düğün telaşı yarım kalan bir hayatın hüznüne dönüştü.

Ailenin talebi açık: Adalet istiyoruz. Kazanın tüm yönleriyle araştırılmasını, sorumluların ortaya çıkarılmasını ve adaletin yerini bulmasını istiyoruz.

Yakınları, hem hukuki sürecin hem de olayın tüm ayrıntılarıyla soruşturulmasının takipçisi olacaklarını belirtiyor; yetkililerden kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor.

ANNE ÖZLEM FİLİZ, KIZININ KOKUSUNU HİSSETTİĞİ YASTIĞINI ELİNDEN BIRAKAMAZKEN, BİRSEN İÇİN...

ANNE ÖZLEM FİLİZ, KIZININ KOKUSUNU HİSSETTİĞİ YASTIĞINI ELİNDEN BIRAKAMAZKEN, BİRSEN İÇİN HAZIRLANAN EVDE BUGÜN DÜĞÜN TELAŞI YERİNE YARIM KALAN BİR HAYATIN ACISI YAŞANIYOR.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.