Erzincan'da ekim boyunca okul çevreleri ve servis araçlarında kapsamlı denetim

Erzincan'da 1-31 Ekim 2026'de İl emniyet ve İl jandarma ekipleri, 77 ekipte 265 personelle 289 okul çevresi, 331 umuma açık yer ve 466 servis aracını denetledi.

Yayın Tarihi: 04.11.2026 00:20
Güncelleme Tarihi: 04.11.2026 00:20

Erzincan'da ekim boyunca okul çevreleri ve servis araçlarında kapsamlı denetim

denetimlerin kapsamı:

Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 1-31 Ekim 2026 tarihlerinde okul çevreleri ile okul servis araçlarına yönelik denetimler gerçekleştirildi.

uygulanan kontroller ve sayılar:

Denetimler kapsamında 289 okul çevresi, 331 umuma açık yer ve 466 okul servis aracı kontrol edildi. Denetimlere ilişkin sayısal veriler valiliğin açıklamasında paylaşıldı.

sorgulanan kişi sayısı ve ekip düzeni:

Çalışmalarda toplam 77 ekip ve 265 personel görev aldı; ayrıca 3 bin 327 şahıs denetlenerek sorgulandı. Valiliğin açıklamasında denetimlerin kayıt altına alındığı belirtildi.

ERZİNCAN'DA EKİM AYINDA 77 EKİPLE OKUL ÇEVRELERİ VE SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ

ERZİNCAN'DA EKİM AYINDA 77 EKİPLE OKUL ÇEVRELERİ VE SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.