Valinin talimatıyla Muhammet ve sınıf arkadaşlarına polis ve jandarma turu
Artvin'de, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) tanısı bulunan Muhammet ile arkadaşlarının polis ve jandarma araçlarıyla şehir gezisi isteği, Vali Dr. Turan Ergün tarafından kabul edildi. Etkinlik, öğrencilerin mutluluğu ve güvenlik güçlerinin desteğiyle gerçekleşti.
Muhammet'in isteği ve valinin müdahalesi:
Gazi Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı'nda eğitim gören Muhammet, yetkililere polis ve jandarma araçlarına binmek istediğini iletti. Talebi geri çevirmeyen Vali Dr. Turan Ergün, emniyet ve jandarma birimlerine gerekli desteğin sağlanması için talimat verdi.
Etkinliğin düzenlenmesi ve şehir turu:
Valinin talimatı üzerine, polis ve jandarma personeli araçlarıyla okula gelerek Muhammet ve sınıf arkadaşlarıyla buluştu. Okuldan alınan öğrenciler, güvenlik personeli eşliğinde araçlara binerek Artvin'de kısa bir şehir turu yaptı.
Etkinlik, Muhammet'in yalnızca kendi isteğini dile getirmekle kalmayıp arkadaşlarını da düşündüğü ve bu yüzden tüm sınıfın katıldığı bir faaliyete dönüşmesiyle dikkat çekti. Öğrenciler, güvenlik güçleriyle birlikte araçlarda gezmenin heyecanını yaşadı ve etkinlik olumlu duygularla sonlandı.
MUHAMMET