valilikten fuar ziyareti:
Uşak Valisi Serdar Kartal, Belediye Başkan Vekili Hatice Terekeci Özkan ile birlikte Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen Uşak Kitap Fuarı'nı ziyaret etti.
stantları gezdi ve yayınevi temsilcileriyle buluştu:
Vali Kartal fuardaki stantları tek tek gezerek yayınevi temsilcileri ve kitapseverlerle bir araya geldi. Stantlarda yer alan kitapları inceledi ve etkinlikle ilgili yetkililerden ayrıntılı bilgi aldı.
kültürel hayata katkı vurgulandı:
Vali Kartal, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda "Kitapla, kültürle ve edebiyatla şehrimizin kültürel hayatına değer katan fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi. Ziyarette, fuarın kentin kültürel dinamiklerine yaptığı katkı ve katılımcılarla kurulan iletişim öne çıktı.
UŞAK VALİSİ SERDAR KARTAL, BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ HATİCE TEREKECİ ÖZKAN İLE BİRLİKTE UŞAK KİTAP FUARINI ZİYARET ETTİ.