Üsküdar'da iddia edilen saldırı: Eşinin üzerine kızgın yağ dökülmesi ve ölüm
Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde gerçekleştiği belirtilen olayda, iki çocuk annesi 44 yaşındaki Zeynep G. ile eşi 53 yaşındaki Sinan G. arasında tartışma yaşandığı, tartışmanın ardından Sinan G.'nin yatak odasına geçip uyuduğu sırada, mutfakta ısıtılan yağın uyuyan kocasının üzerine döküldüğü iddia edildi.
Olayın ayrıntıları
Olayın, 15 Ekim akşamı meydana geldiği bildirildi. Ağır yanıklar oluşan Sinan G.'nin feryatları üzerine çocuklar uykularından uyandı ve ihbar üzerine polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Sinan G., vücudunun büyük bölümünde oluşan yanıklar nedeniyle 13 gün süreyle tedavi gördü. Yapılan müdahalelere rağmen 28 Ekim tarihinde yaşamını yitirdi.
Şüphelinin ifadesi ve soruşturma
Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Zeynep G., emniyette verdiği ifadede eşinin uzun süredir alkol aldığını ve kendisine şiddet uyguladığını belirtti. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.
Komşu ve esnafın tepkisi
Sokağın esnafından ve hayatını kaybeden kişiyle komşu olduğunu söyleyen Serhat Nalbantoğlu, yaşananlara ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Komşumuzdu, çok sevdiğimiz bir insandı, Allah gani gani rahmet eylesin. Biz olayın şokunu hala atlatamadık, komşu ve meslektaştık. Yemeğimizi beraber yerdik, işlerimizi paslaşırdık. Çok iyi bir insandı, çevre tarafından da çok sevilen bir insandı, çok üzüldük. Bir insan böyle bir şekilde cezalandırılamaz."
Olayla ilgili adli ve idari soruşturma devam ediyor.
ÜSKÜDAR'DA İKİ ÇOCUK ANNESİ 44 YAŞINDAKİ KADIN, TARTIŞTIĞI EŞİNİ UYUDUĞU SIRADA ÜZERİNE KIZGIN YAĞ DÖKEREK YAKTI. VÜCUDUNUN BÜYÜK BÖLÜMÜ YANAN ADAM, TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE 13 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ. KADIN, ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.