Başkan Zencirci İstanbul'da: Ortaklar Mahallesi için doğalgaz sürecinde teknik ve idari görüşme

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Ortaklar Mahallesi'ne doğalgaz getirmek için İstanbul'da doğalgaz dağıtım firması genel müdürüyle görüşme gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 21.01.2026 09:52
Güncelleme Tarihi: 21.01.2026 09:52

Başkan Zencirci İstanbul'da: Ortaklar Mahallesi için doğalgaz sürecinde teknik ve idari görüşme

Başkan Zencirci İstanbul ziyaretiyle Ortaklar'ın doğalgaz sürecini hızlandırmayı hedefliyor

Görüşmenin odağı: teknik ve idari başlıklar

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Ortaklar Mahallesi'ne doğalgaz kazandırılması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında İstanbul'da doğalgaz dağıtım firmasının genel müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette, sürecin hızlandırılmasına yönelik teknik ve idari başlıklar ele alındı. Başkan Zencirci görüşmelerin önemli mesafe kaydettiğini vurgulayarak takip ve koordinasyonun sürdürüleceğini belirtti.

Burak Zencirci şu ifadeleri kullandı: Daha önce de ifade ettiğim gibi Ortaklar’a doğalgaz gelecekse mesafeler önemli değil, her yere giderim. Ortaklar’ımızın hak ettiği hizmeti alması için çalışıyoruz. Genel Müdürümüz Kasım Kahraman’a misafirperverliği ve nezaketi için teşekkürlerimizi sunarız.

Başkan Zencirci, doğalgazın yanı sıra Ortaklar Mahallesi için planlanan diğer projelerin de en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti ve mahalleye yönelik yatırımların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Öne çıkan nokta, yerel yönetim ile dağıtım firması yetkililerinin sürecin hızlandırılmasına odaklanması ve uygulamaya ilişkin teknik-idari konuları gündeme taşıması oldu.

ORTAKLAR MAHALLESİ’NE DOĞALGAZ KAZANDIRILMASI AMACIYLA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA GERMENCİK...

ORTAKLAR MAHALLESİ’NE DOĞALGAZ KAZANDIRILMASI AMACIYLA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI BURAK ZENCİRCİ, İSTANBUL’DA DOĞALGAZ DAĞTIM FİRMASININ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ.

ORTAKLAR MAHALLESİ’NE DOĞALGAZ KAZANDIRILMASI AMACIYLA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA GERMENCİK...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.