DOLAR
42,76 -0,04%
EURO
50,01 -0,15%
ALTIN
5.963,72 0,15%
BITCOIN
3.782.616,69 -0,23%

Urla'da iş kazası: 22 yaşındaki elektrikçi hayatını kaybetti

İzmir'in Urla ilçesinde 22 yaşındaki elektrikçi Ali Can Gürer, spor tesisindeki arızalı projektörü tamir ederken 4 metreden düşerek yaşamını yitirdi; soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 11.11.2025 22:36
Güncelleme Tarihi: 11.11.2025 22:36

Urla'da iş kazası: 22 yaşındaki elektrikçi hayatını kaybetti

Urla'da iş kazası: 22 yaşındaki elektrikçi hayatını kaybetti

İzmir'in Urla ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Ali Can Gürer (22), özel bir sitenin spor sahasında arızalı projektörü tamir ettiği sırada 4 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.

Sağlık müdahalesi ve hastane süreci

Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Gürer, kaldırıldığı Urla Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Ek bilgi ve soruşturma

Genç işçinin yarın doğum günü olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak yetkili mercilerin soruşturması sürüyor.

ALİ CAN GÜRER 22 YAŞINDA HAYATA VEDA ETTİ

ALİ CAN GÜRER 22 YAŞINDA HAYATA VEDA ETTİ

ALİ CAN GÜRER 22 YAŞINDA HAYATA VEDA ETTİ

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.