Bist 100
10.055,98 1%
DOLAR
32,21 0%
EURO
34,8 -0,2%
ALTIN
2.407,89 -1%

Ünlü Çift, Fuzul Holding ve Dubai menşeili bir teknoloji markasıyla reklam anlaşması yaptı

Murat Yıldırım ve Iman Elbani, Fuzul Holding’in yeni reklam yüzleri oldu. Çift, önümüzdeki ay yayınlanacak reklam filminin yanı sıra Dubai merkezli bir teknoloji markasının da reklamında rol alacak.

Yayın Tarihi: 14.02.2024 13:46
Güncelleme Tarihi: 14.02.2024 13:46

Ünlü Çift, Fuzul Holding ve Dubai menşeili bir teknoloji markasıyla reklam anlaşması yaptı

Murat Yıldırım ve Iman Elbani'den Fuzul Holding Reklamı

Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani, Fuzul Holding'in yeni reklam yüzleri oldular. Ünlü çift, yakında ekranlarda göreceğimiz reklam filminde birlikte rol alacaklar.

Murat Yıldırım'ın Reklam Başarıları

Ünlü aktör Murat Yıldırım, son zamanlarda hem dizi hem de sinema projeleriyle gündemde. "Teşkilat" dizisi ve "Nefes Yer Eksi 2" filmiyle büyük beğeni toplayan Yıldırım, aynı zamanda pek çok reklam filminde de boy gösteriyor.

Murat Yıldırım, son 2 yılda Süvari, Rams ve Renault gibi markaların reklam yüzü oldu. Reklam filmleriyle de izleyicilerin ilgisini çeken Yıldırım, şimdi de eşi Iman Elbani ile birlikte Fuzul Holding'in reklam kampanyasında yer alıyor.

Fuzul Holding Reklam Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Fuzul Holding'in reklam filminin yönetmenliğini Serdar Erener üstleniyor. Reklam filmi, önümüzdeki ay televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak. Reklamverenlerin de tercihi olan Murat Yıldırım ve Iman Elbani, yakın zamanda Birleşik Arap Emirlikleri'nde Dubai merkezli bir teknoloji markasının reklam filmini de çekecekler. Çiftin bu reklam filmi için 1 milyon dolarlık bir anlaşma yaptığı söyleniyor.