Bist 100
10.336,64 0%
DOLAR
32,24 -0,03%
EURO
34,77 -0,11%
ALTIN
2.447,82 1,14%

TV8 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel var mı yok mu? Acun Ilıcalı'dan şok karar! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de hangi ünlüler şarkı söyleyecek?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı, her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. 2024 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel jürileri ise merak konusu oldu. Her zamanki gibi ünlü isimlerin yer aldığı jüri koltuklarında bu yıl birkaç değişiklik yapıldı. Şimdiye kadar programa katılan birbirinden yetenekli isimlerin yanı sıra, oyuncular, futbolcular ve sanatçılar da yer alacak. Programda sahne alacak ünlü isimlerin performansları, jüri üyeleri ve izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yılbaşı gecesinin unutulmaz anlarından biri olan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, izleyicilere keyifli bir gece yaşatmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 28.12.2023 18:06
Güncelleme Tarihi: 28.12.2023 18:06

TV8 O Ses Türkiye Yılbaşı Özel var mı yok mu? Acun Ilıcalı'dan şok karar! O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de hangi ünlüler şarkı söyleyecek?

Bu yıl O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında izleyicilere keyifli anlar yaşatılacak. Beyaz Show'dan vazgeçen Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelecek olan programın jüri koltuklarında ise dikkat çeken isimler yer alacak. Beyazıt Öztürk'ün yerine jüri üyeliği yapacak Acun Ilıcalı'nın yanı sıra jürideki diğer isimler arasında Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş bulunuyor. Bu ünlü isimler, yetenekli yarışmacıların performanslarını değerlendirerek geceye renk katacak.

o ses

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının yarışmacı kadrosu da oldukça dikkat çekici. Programa katılacak ünlüler arasında Kerem Alışık, Enis Arıkan, Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Sarp-Bengi Apak, İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan, Hazal Türesan, Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan gibi isimler bulunuyor. Bu ünlüler, 27 Aralık'ta Maltepe Stüdyosu'nda gerçekleşecek olan programda izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Yarışmacılar, 20 ve 26 Aralık tarihlerinde Tarık Sezer ve Orkestrası eşliğinde ses provası yaparak performanslarını geliştirecekler. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı, geleneksel hale gelen yılbaşı eğlenceleri arasında izleyicilerle buluşarak geceye renk katacak.