Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

TV8 in sevilen dizisi aşka düşman hakkında bilmeniz gerekenler

TV8’in yeni dizisi Aşka Düşman, izleyicilerin merak ettiği konular arasında. Dizinin çekim mekanları, oyuncu kadrosu ve konusu hakkında tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 04.01.2024 16:34
Güncelleme Tarihi: 05.01.2024 11:57

TV8 in sevilen dizisi aşka düşman hakkında bilmeniz gerekenler

TV8’in yeni dizisi Aşka Düşman, dram ve aşk türünde bir yapım olarak ekrana geliyor. Başrollerinde Nazan Kesal, Cem Yiğit Üzümoğlu, Buse Meral, Ebru Aykaç ve Merve Nur Bengi'nin yer aldığı dizi, Acun Medya tarafından yapılıyor. Dizi, geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtım fragmanıyla büyük ilgi uyandırdı. Peki, Aşka Düşman dizisi nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçelerde çekimler yapılıyor? Dizinin çekim mekanlarının adres bilgileri neler? İşte Aşka Düşman dizisinin çekim mekanlarının tüm detayları!

Aşka Düşman dizisi nerede çekiliyor? Dizinin çekim yerleri hangi il ve ilçede gerçekleşti

Aşka Düşman dizisi, Ekim ayında Bodrum'da çekimlerine başlandı. Dizinin çekimleri, hem Muğla'da hem de İstanbul’un sokaklarında hem de özel bir plato kullanılarak gerçekleştiriliyor. İstanbul, hem tarihi hem de kültürel zenginliğiyle dizi çekimleri için sıkça tercih edilen bir şehir. Aşka Düşman dizisi de İstanbul’un farklı semtlerini kullanarak çekimlerine devam ediyor.

AŞKA DÜŞMAN DİZİSİ HANGİ İL VE İLÇELERDE ÇEKİLİYOR?

Aşka Düşman dizisinin çekimleri için özellikle Sarıyer, Galata, Beşiktaş, Üsküdar ve Beykoz gibi semtler tercih ediliyor. Bu semtler, dizinin farklı sahnelerinin geçtiği mekanlar olarak kullanılıyor. İstanbul’un bu güzel semtleri, diziye ayrı bir atmosfer katıyor.

Dizinin konusu ve oyuncu kadroso için buraya tıklayarak bilgi edinebilirsiniz.

Dizinin senaryosunun gerçek olup olmadığı hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.