Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Aşka Düşman Uyarlama mı Gerçek Hikaye mi? Aşka Düşman Hangi Kitaptan Diziden Uyarlandı?

TV8’in yeni dizisi Aşka Düşman, aşka olan inancını ve güvenini yitirmiş bir anne ile üç kızının duygusal hikayesini anlatıyor. Peki, dizinin senaryosu uyarlama mı yoksa gerçek bir hikayeye mi dayanıyor?

Yayın Tarihi: 04.01.2024 17:32
Güncelleme Tarihi: 04.01.2024 17:32

Aşka Düşman Uyarlama mı Gerçek Hikaye mi? Aşka Düşman Hangi Kitaptan Diziden Uyarlandı?

TV8’in yeni dizisi Aşka Düşman, izleyicilerin merakla beklediği bir yapım olarak dikkat çekti. Aşka Düşman dizisi, 4 Ocak 2024 Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlandıktan sonra sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu ise merak konusu oldu. Dizide, aşka olan inancını ve güvenini yitirmiş anne Bahriye’nin, pırıl pırıl üç kızını da aşka karşı korumasına dair hikaye anlatılıyor. Bahriye’nin en büyük kızı İnci, annesinin bütün uyarılarına rağmen Uygar ile yasak aşkın kollarına düşüyor. Bahriye’nin aşka düşman hallerinin ardında ise büyük bir sır yatıyor. Dizinin senaryosu ise izleyiciler tarafından uyarlama mı yoksa gerçek bir hikayeye mi dayandığı merak ediliyor.

aşka düşman

Dizinin Senaryosu Uyarlama mı?

Dizinin senaryosunun uyarlama olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Ancak dizinin yapımcısı Acun Ilıcalı, dizinin tanıtımını paylaştığı Instagram hesabında “Evde kavga çıkacak” dedirtti. Bu da dizinin senaryosunun gerçek hayattan esinlenmiş olabileceği yönünde bir ipucu veriyor. Dizinin senaryosunun uyarlama olup olmadığı ise ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

Dizinin Senaryosu Gerçek Bir Hikayeye mi Dayanıyor?

Dizinin senaryosunun gerçek bir hikayeye dayanıp dayanmadığı konusunda da net bir bilgi bulunmuyor. Ancak dizinin senaryo yazarları Eylem Canpolat ile Ozan Aksongur, daha önce de birçok başarılı diziye imza atmış isimler. Bu da dizinin senaryosunun özgün ve kaliteli olacağı anlamına geliyor. Dizinin senaryosunun gerçek bir hikayeye dayanıp dayanmadığı ise ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

Aşka Düşman dizisi uyarlama mı gerçek hikaye mi?

Aşka Düşman dizisi, tamamen kurgusal olup, herhangi bir uyarlama veya gerçek hikaye değildir.

Aşka Düşman dizisi ne zaman başladı?

Aşka Düşman dizisi, 4 Ocak 2024 Perşembe akşamı TV8 kanalında yayınlanmaya başladı.