Tutak kaymakamı ve savcıdan Başsavcı Bilge'ye hayırlı olsun ziyareti

Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun ve Cumhuriyet Savcısı Ayşen Paksoy Coşkun, Patnos Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Kutlug Kaan Bilge'yi makamında ziyaret ederek iyi dileklerini iletti.

Yayın Tarihi: 21.07.2026 14:08
Güncelleme Tarihi: 21.07.2026 14:08

Tutak kaymakamı ve savcıdan Başsavcı Bilge'ye hayırlı olsun ziyareti

Tutak kaymakamı ve savcıdan Başsavcı Bilge'ye hayırlı olsun ziyareti

Ziyaretin detayları

Tutak Kaymakamı Ahmet Coşkun ile Cumhuriyet Savcısı Ayşen Paksoy Coşkun, Patnos Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Kutlug Kaan Bilge'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kaymakam Coşkun ve Savcı Coşkun, Başsavcı Bilge'ye yeni görevinde başarı dileklerini ileterek hayırlı olsun temennilerini paylaştı.

Başsavcı Kutlug Kaan Bilge nazik ziyaret ve iyi dilekler için teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen nezaket ziyareti, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

TUTAK KAYMAKAMI COŞKUN VE SAVCI EŞİNDEN BAŞSAVCI BİLGE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TUTAK KAYMAKAMI COŞKUN VE SAVCI EŞİNDEN BAŞSAVCI BİLGE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.