Turgutlu’da 13 bin 800 içimlik sentetik kannabinoid ele geçirildi, şüpheli tutuklandı

Turgutlu’da jandarma ekiplerinin operasyonunda 13 bin 800 içimlik sentetik kannabinoid ele geçirildi; Ö.D. (35) tutuklandı, soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 14.05.2026 10:27
Güncelleme Tarihi: 14.05.2026 10:31

Turgutlu’da 13 bin 800 içimlik sentetik kannabinoid ele geçirildi, şüpheli tutuklandı

Turgutlu’da sentetik uyuşturucu operasyonu: 13 bin 800 içimlik ele geçirildi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yürütülen çalışma sonucu, jandarma ekipleri tarafından çok sayıda sentetik uyuşturucu ele geçirildi ve bir şüpheli tutuklandı.

Operasyonun detayları

Olay, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yürütülen soruşturmalar kapsamında gerçekleşti. 8 Mayıs tarihinde Ö.D. (35) isimli şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda 13 bin 800 içimlik sentetik kannabinoid ile birlikte 2 uyuşturucu aparatı, 1 makas, 1 cep telefonu ve 5 bin 510 TL ele geçirildi.

Yasal süreç

Gözaltına alınan Ö.D., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Manisa Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

MANİSA’NIN TURGUTLU İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 13 BİN 800...

MANİSA’NIN TURGUTLU İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 13 BİN 800 İÇİMLİK SENTETİK KANNABİNOİD MADDE ELE GEÇİRİLİRKEN, GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.