Aksaray’da direğe çarpıp refüjdeki ağacı deviren kazada sürücü yaralandı
Kaza nasıl oldu:
Aksaray’da Yavuz Sultan Selim Mahallesi organize yolunda meydana gelen kazada, seyir halindeki bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. 68 ACV 853 plakalı araç ilk olarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak devirdi, daha sonra savrularak refüjde bulunan ağaca çarptı.
Kazada otomobilin ön kısmı hurdaya dönerken olayın oluştuğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Müdahale ve soruşturma:
Kaza yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri yaralı sürücüyü ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi ve devrilen direk ile ağaç nedeniyle yol güvenliğinin kısa süreli etkilendiğini aktardı.
Olayda araçta meydana gelen hasar ve yaralanma bilgileri yetkililer tarafından kayıt altına alındı; kazanın kesin nedeninin tespiti için çalışmalar sürüyor.
AKSARAY’DA SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL ÖNCE ÇARPTIĞI AYDINLATMA DİREĞİNİ SONRADA REFÜJDEKİ AĞACI DEVİRDİ. KAZADA SÜRÜCÜ YARALANDI.