Trabzonsporlular federasyonundan birlik ve destek çağrısı
Trabzonsporlular Federasyonu, Trabzonspor'a yönelik dayanışma örneği olarak başlattığı 61.000 Forma Kampanyası ile taraftarları bir araya getirmeyi amaçlıyor. Federasyon Genel Başkanı İsmail Turgut Öksüz öncülüğünde yürütülen kampanya, yalnızca şehirdeki değil Türkiye'nin dört bir yanındaki Trabzonluları kapsayan bir çağrı niteliği taşıyor.
Kampanyanın hedefi:
Kampanya, Trabzonspor sevgisini görünür kılmak ve kulübe maddi-manevi destek sağlamak üzere planlandı. Federasyon, 61.000 forma hedefine ulaşarak kulüple taraftar arasındaki bağın sembolik bir ifadesini oluşturmayı hedefliyor. Bu adım, yerel aidiyet ve dayanışma duygusunu güçlendirme amaçlı bir birliktelik çağrısı olarak tanımlanıyor.
Buluşma ve çağrı detayları:
Federasyon, tüm Trabzonsporluları pazar günü saat 16.00'da Mall of İstanbul TS Club Mağazası'nda buluşmaya davet etti. Yapılan açıklamada, Türkiye genelinde yaşayan hemşehriler ve Trabzonspor sevdalılarının ortak hedef etrafında toplanmasının beklendiği vurgulandı.
Genel Başkan İsmail Turgut Öksüz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Trabzonspor, hepimizin ortak değeridir. Bugün kulübümüzün yanında olma günüdür. Tüm hemşehrilerimizi ve Trabzonspor sevdalılarını bu büyük dayanışmaya ortak olmaya davet ediyoruz. Hedefimiz 61.000 forma ile tarihe geçecek bir birlik ve beraberlik örneği ortaya koymaktır.
Federasyonun çağrısı, yerel ve ulusal düzeyde taraftar katılımını teşvik ederek kampanyanın görünürlüğünü artırmayı amaçlıyor. Kampanyanın ilerleyişi ve hedefe ulaşma süreci, federasyonun önümüzdeki duyurularıyla takip edilebilecek.
TRABZONSPORLULAR FEDERASYONU, ÖNEMLİ BİR KAMPANYA BAŞLATARAK, TRABZONSPORLULARI PAZAR GÜNKÜ ETKİNLİĞE DAVET ETTİ.