Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Tozlu Yaka'nın Zeynosu Serra Pirinç ''Yalan'' dizisiyle ekranlara dönüyor!

Serra Pirinç, Kanal D’nin yeni dizisi "Yalan"da başrol oynayacak. Dizi, eşini öldürmekle suçlanan ancak suçsuz olan bir kadının yirmi yıllık yalanla mücadelesini anlatıyor.

Yayın Tarihi: 21.02.2024 09:33
Güncelleme Tarihi: 21.02.2024 09:33

Tozlu Yaka'nın Zeynosu Serra Pirinç ''Yalan'' dizisiyle ekranlara dönüyor!

Serra Pirinç, Kanal D’nin “Yalan” dizisine dahil oldu

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Serra Pirinç Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan “Yalan” adlı dizide başrol oynayacak.

“Yalan” Dizisinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Süreç Film'in Kanal D için hazırladığı “Yalan” dizisi, Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın başrollerini paylaştığı bir dram projesi. Dizinin çekimleri devam ediyor.

Dizinin sloganı “En korkunç yalan, bir anneye söylenen yalandır”. Dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturuyor. Dizinin proje tasarımını ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu üstleniyor.

Dizinin senaryosunu da Murat Boyacıoğlu yazıyor. Dizide Aslıhan Güner “Melike”, Feyyaz Duman “Kadir”, Yeşim Ceren Bozoğlu “Hülya”, Emir Benderlioğlu “Cengiz”, Zeynep Eronat “Delal”, Renan Bilek “Emin”, Eylül Tumbar “Duru”, Sabriye Kara “Şefika”, Ozan Yiğit “Volkan”, Kubilay Tunçer “Haluk” karakterlerini canlandırıyor.

Dizinin genç başrol oyuncusu “Hazal” ise çok yetenekli bir isim tarafından oynanacak.

“Yalan” Dizisinin Hikayesi

Serra Pirinç, “Yalan” dizisinin merkezindeki karakter olarak izleyiciyle buluşacak. Eşini öldürdüğü iddia edilen ancak masum olan Melike, cezaevinden çıktıktan sonra eşinin kardeşi Kadir’le karşı karşıya gelir. Kadir, Melike’den intikam almak ister. Melike ise yirmi yıl boyunca kendisine söylenen büyük yalanın peşine düşer.