Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

TOKİ’den dev fırsat duyuruldu! 4422 konut projesi ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor

Toki 81 ilde yeni konut projelerine imza atarken, bu sefer sosyal medya üzerinden duyurusunu Artvin için yaptı. "Tulumuyla yürekleri dağlayan Artvin için yaptık, yapıyoruz!" şeklinde yaptığı paylaşımda 4422 konutun projesine imza atıldığı duyuruldu.

Yayın Tarihi: 16.01.2024 14:47
Güncelleme Tarihi: 16.01.2024 14:47

TOKİ’den dev fırsat duyuruldu! 4422 konut projesi ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar güncel TOKİ ilanlarını takip etmeye devam ediyor. Tam bu noktada TOKİ'nin sosyal medya hesapları da sıklıkla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Toki tarafından gün içerisinde yapılan paylaşım kapsamında bu sefer Artvin’de ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzleri gülecek. 4422 konut için imza atılan bu proje kapsamında, 100 yataklı öğrenci yurdu da hizmete sunulacak. İşte TOKİ'nin Artvin’de başlatmış olduğu konut projesi...

TOPLAM YATIRIM BEDELİ 16 MİLYAR TL OLARAK DUYURULDU 

TOKİ her geçtiğimiz gün 81 ilde yeni bir konut projesine imza atarak, ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Oldukça uygun fiyatlara vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, bir çok ev sahibi olmak isteyen vatandaşı kira derdinden de kurtarıyor. Üstelik TOKİ'nin başlatmış olduğu konut projelerinde vatandaşlar kiradan ucuz aylık ödeme sağlayarak kendi evlerinde oturabiliyor.

Büyükşehirlerin yanı sıra bu sefer TOKİ’den proje Artvin için duyuruldu. 4422 konut projesi kapsamında büyük bir yaşam alanın inşa edileceği Artvin’de, 100 yataklı öğrenci yurdu da mevcut. Bu proje için toplam yatırım bedeli ise 16 milyar TL olarak belirlendi.  

TOKİ’den dev fırsat duyuruldu! 4422 konut projesi ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor

YENİ BİR SOSYAL ALAN İNŞAA EDİLİYOR 

TOKİ başlatmış olduğu konut projeleri ile vatandaşlara yalnızca konut fırsatı sunmuyor. Söz konusu olan Artvin’deki TOKİ konut projesinde 9 okul, 5 hastane, 2 cami, 13 ticaret merkezi, 2 kamu binası, 156 dükkan, 72 ahır da bulunuyor. Daha iyisi için durmadan çalışıyoruz sloganıyla 81 ilde bir çok yeni konut projesine imza atan TOKİ’nin Artvin’de ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzlerini güldüreceği kesin!

Ev sahibi sahibi olma fırsatının gün geçtikçe büyük rakamlara tekabül etmesi, vatandaşları zor duruma sokmuşken; TOKİ‘nin başlattığı 81 ildeki bu farklı farklı TOKİ konut projeleri vatandaşların ev sahibi olmasını sağlıyor. Sizler de Artvin’de ev sahibi olmak istiyorsanız, muhakkak TOKİ'nin başlatmış olduğu Artvin konut projesine göz atmalısınız. Yeni bir sosyal alana TOKİ ile adım atabilir, çocuklarınızı bir sosyal konut projesi içerisinde büyütebilirsiniz!