TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Dış İlişkiler Kurulu İle Toplandı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni sezon öncesi TFF Dış İlişkiler Kurulu ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantı, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.
Toplantıya Katılanlar
Toplantıya, Başkan Hacıosmanoğlu'nun yanı sıra TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, 2. Başkan Vekili Fuat Göktaş, Genel Sekreter Abdullah Ayaz ve Dış İlişkiler Kurulu Başkanı Mehmet Emin Birpınar ile diğer üyeler katılım sağladı.
Çalışma Dönemi ve Hedefler
Toplantıda konuşan Hacıosmanoğlu, verimli bir çalışma dönemi geçirmek istediklerini belirtti. "Türk futbolunun marka değerine katkı yapacak arkadaşlarımızla çalışmak istiyoruz. FIFA Başkanı Gianni Infantino ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetleri’nde lider olma potansiyelimiz hakkında bilgi verdik," dedi.
Hacıosmanoğlu, FIFA'nın İstanbul’da bir merkez açmasının faydalarına da değinerek, "FIFA'nın Zürih'teki merkezi ile Paris'teki irtibat bürosu arasında çalışanların İstanbul'a gelmesi, bölge ülkeleri için fırsatlar sunacaktır," ifadesini kullandı.
Dış İlişkiler Kurulu'nun Rolü
Dış İlişkiler Kurulu'nun dünya futbolundaki etkisini artırmaya yönelik çalışmalar yapacağını vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Infantino ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeyi Cumhurbaşkanımıza aktardım; kendisi de memnun kaldı. Özellikle Balkanlar, Orta Asya ve Afrika ile iş birlikleri kurmayı planlıyoruz. Dış İlişkiler Kurulu Başkanımız Mehmet Emin Birpınar liderliğinde başarılı bir süreç geçireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Hacıosmanoğlu, tüm katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.