Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Tesla'nın eski yöneticisi uyuşturucuyu bırakması için Elon Musk’ı Hawaii’ye davet etti!

Tesla'nın eski yöneticisi Larry Ellison, Elon Musk'ı uyuşturucudan kurtulması için Hawaii'ye davet etti.

Yayın Tarihi: 05.02.2024 13:36
Güncelleme Tarihi: 05.02.2024 13:36

Tesla'nın eski yöneticisi uyuşturucuyu bırakması için Elon Musk’ı Hawaii’ye davet etti!

Elon Musk'ın uyuşturucu kullanımı iş ortaklarını ve şirket yönetim kurulu üyelerini o kadar endişelendirmesi nedeniyle ortakları LSD, kokain, ecstasy ve ketamin de dahil olmak üzere çeşitli maddelerden "arınması" için rehabilitasyona gitmesini ve hatta çalışmaya ara vermesini istedi.

Musk'ın yakın arkadaşı, aynı zamanda Oracle'ın milyarder kurucu ortağı olan eski Tesla yöneticisi Larry Ellison, Musk'a 2022 kışında Hawaii'ye giderek "işten arınmasını ve ilaçların etkisinden kurtulmasını" önerecek kadar ileri gitti.

The Wall Street Journal'ın yeni bir haberine göre, Ellison'ın teklifi, Musk'ın arkadaşları ve iş ortakları arasında Musk'ın uyuşturucu kullanımının kötüye gittiğine dair endişelerin arttığı bir dönemde geldi.

Raporun devamında, Ellison'ın teklifi sırasında Hollywood Hills'teki bir partide, etkinliğe katılan bir kişinin, Musk'ın kişisel güvenliğinin mahremiyet için yeri temizlemesinin ardından bir su şişesinden "sıvı formda" ekstazi içtiğini söylediği belirtiliyor.

elon musk

ŞİRKET YÖNETİCİLERİ, MUSK’I ÜZMEMEK İÇİN BERABER UYUŞTURUCU KULLANMA BEKLENTİSİ HİSSEDİYOR

Journal, Musk'ın uyuşturucu kullanımının hacminin, Musk'ın arkadaşları ve çeşitli şirketlerinin yönetim kurulu üyeleri arasında, milyardere yakın olmanın kazandırdığı sosyal statüyü korumak için onunla birlikte uyuşturucu kullanmaları yönünde bir beklenti yaratan bir akran baskısı kültürüne katkıda bulunduğunu bildirdi.

The Journal'ın kapsamlı haberine göre, Silikon Vadisi'nde ketamin gibi psychedelics'i deneyen birkaç yöneticiden biri olduğu bildirilen Musk, LSD, kokain, ecstasy ve sihirli mantar da kullandı.

Musk'ın yasa dışı uyuşturucu kullanmayı sevmediğini belirtmesine rağmen uyuşturucu kullanımı daha önce kendisini ve şirketlerini zor durumda bırakmıştı.

Joe Rogan podcast'inin bir bölümünde marihuana içmesinin ardından NASA, SpaceX'ten şirketin işyerinde uyuşturucu kullanımına ilişkin federal kurallara uyduğuna dair yazılı taahhütte bulunmasını istemişti. Journal'ın haberine göre şirket, çalışanlarını kurallar konusunda düzgün bir şekilde eğitmek için vergi mükelleflerinden 5 milyon dolar para harcamıştı.

Milyarder ayrıca X'te, son araştırmaların depresyon tedavisinde kullanılabileceğini öne sürdüğü ketamin için bir reçetesi olduğunu paylaştı.

Uzmanlar, daha önce Musk'ın kullandığı bildirilen ağır ilaçların kombinasyonunun, özellikle 52 yaşındaki bir kişi olarak, çeşitli sağlık risklerini beraberinde getirdiğini söylemişlerdi.