Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Teşkilat’a Yeni Transfer: Depremzede aile'nin Kahramanı Ali Burak Ceylan!

Depremde yardımseverliğiyle öne çıkan Ali Burak Ceylan, Teşkilat dizisinde Dani karakterini canlandıracak.

Yayın Tarihi: 06.02.2024 16:35
Güncelleme Tarihi: 06.02.2024 16:35

Teşkilat’a Yeni Transfer: Depremzede aile'nin Kahramanı Ali Burak Ceylan!

Depremzede Aileye Destek Olan Ünlü Oyuncu Teşkilat Dizisinde

Deprem sonrası Muhammed Irmak'ın ailesine yardım eli uzatan ve herkesin takdirini kazanan Ali Burak Ceylan, popüler dizi Teşkilat'ın oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Teşkilat’a Yeni Transfer: Depremzede aile'nin Kahramanı Ali Burak Ceylan!

Yönetmenliğini Burak Arlıel'in yaptığı, senaryosunu Teşkilat Yazı Grubu'nun yazdığı Teşkilat dizisi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu da her geçen gün daha da güçleniyor. Son olarak Ali Burak Ceylan, dizide Dani rolüyle kötü karakter olarak karşımıza çıkacak.

Bir kayıp cüzdan hikayesi

Ali Burak Ceylan, depremzede öğretmen Muhammed Irmak'ın sosyal medyada paylaştığı videoyla gündeme gelmişti. Irmak, Ünlü oyuncunun kaybettiği cüzdanını kendisine ulaştırmış ve Ali Burak Ceylan'dan ''ne zaman bir şeye ihtiyacın olursa beni ara'' yanıtını almış. 6 Şubat 2023 depreminde evsiz kalan ailesine ve yakınlarına yardım için Ünlü oyuncuyu arayan Irmak'a unutmayacağı bir iyilik yapan Ceylan, aileye İstanbul'ın göbeğinde bir köşkte kalma imkanı sunmuş. Muhammed Irmak, Ali Burak Ceylan'ın kendisine yaptığı bu iyiliği sosyal medya'dan duyurmuştu.