Bist 100
10.895,25 1%
DOLAR
32,2 0,13%
EURO
35,05 0,08%
ALTIN
2.496,97 0,26%

Teşkilat dizisinin yeni yıldızı İlker Aksum: Kambur karakteri ile ekrana gelecek

TRT’nin sevilen dizisi Teşkilat, yeni bölümüyle heyecan yaratacak. Dizinin güçlü kadrosuna usta oyuncu İlker Aksum katıldı. Aksum, Kambur isimli bir karakteri canlandıracak.

Yayın Tarihi: 26.01.2024 10:27
Güncelleme Tarihi: 26.01.2024 10:27

Teşkilat dizisinin yeni yıldızı İlker Aksum: Kambur karakteri ile ekrana gelecek

Teşkilat dizisine yeni yıldız: İlker Aksum

Tims&B yapım şirketinin TRT'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dizisi Teşkilat, yeni bölümüyle heyecanı artırıyor. Dizinin başarılı oyuncu kadrosuna, son olarak İlker Aksum katıldı. Aksum, dizide Kambur isimli bir karakteri oynayacak.

Teşkilat dizisinin yeni yıldızı İlker Aksum: Kambur karakteri ile ekrana gelecek

Teşkilat'ın yeni bölümünde Kambur sürprizi

Tims&B yapım şirketinin dört sezondur büyük beğeni toplayan dizisi Teşkilat, her bölümüyle izleyicileri ekranlara bağlıyor. TRT'nin pazar akşamları vazgeçilmez dizisi Teşkilat, Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay) ve Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca) gibi ünlü isimlerin başrolünü paylaştığı güçlü kadrosuna, Birsen Altuntaş'ın duyurduğu üzere, yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Deneyimli oyuncu İlker Aksum, Burak Arlıer'in yönetmenliğini yaptığı dizide yer alacak.

İlker Aksum kimdir?

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği, Teşkilat Yazı Grubu'nun kaleme aldığı dizide İlker Aksum, Kambur adlı bir karakteri canlandıracak. 28 Ocak Pazar günü ekrana gelecek olan Teşkilat'ın 93. bölümünde seyirciyle tanışacak. İlker Aksum, 1971 yılında İstanbul'da doğdu. Hacettepe üniversitesi devlet konservatuarından mezun oldu. Birçok tiyatro, sinema ve televizyon projesinde rol aldı. En bilinen rolleri arasında Yabancı Damat, Nefes: Yer Eksi İki, Poyraz Karayel gibi yapımlar yer alıyor.