TEM Otoyolu Düzce geçişinde Kurban Bayramı'nın ilk günü sakin geçti
Hafta sonu hareketliliğinin ardından her iki istikamette de rahat ulaşım
TEM Otoyolu’nun Düzce geçişi, Kurban Bayramı’nın ilk gününde büyük ölçüde boş kaldı. Tatil için yola çıkan sürücülerin büyük bir bölümünün hafta sonu memleketlerine ve tatil beldelerine gitmesiyle hem İstanbul hem de Ankara istikametinde sakinlik hakim oldu.
Güzergâhta, geçtiğimiz günlerde zaman zaman araç sayısında dönemsel artışlar ve akıcı bir yoğunluk gözlense de, ulaşımda herhangi bir aksama veya uzun araç kuyrukları meydana gelmedi. Bu durum, sürücülere bayramın ilk gününde daha rahat bir yolculuk imkânı sağladı.
Güzergah boyunca görev yapan trafik ekipleri, yolların boş olmasına aldanılmaması yönünde uyarılarda bulunuyor; özellikle aşırı hız yapılmaması ve trafik kurallarına uyulması gerektiğini hatırlatıyorlar.
Yetkililer, mevcut sakinliğin geçici olduğunu belirterek, tatilcilerin geri dönüşe geçeceği önümüzdeki günlerde otoyoldaki trafik yoğunluğunun yeniden artabileceğine dikkat çekti.
KURBAN BAYRAMI'NIN İLK GÜNÜNDE TEM OTOYOLU'NUN DÜZCE GEÇİŞİ BÜYÜK ÖLÇÜDE BOŞ KALDI