Tekirdağ Kapaklı'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Tekirdağ Kapaklı'da ÇOSB üst geçidinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü ve yolcusu yaralandı; bir yaralı hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 06.06.2026 11:55
Güncelleme Tarihi: 06.06.2026 12:31

Tekirdağ Kapaklı'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Tekirdağ Kapaklı'da otomobil-motosiklet çarpışması: 2 yaralı

Kaza ve ilk müdahale

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) üst geçidinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet devrilerek bariyerlere çarptı.

ÇOSB istikametinde ilerleyen A.M. idaresindeki otomobil ile A.İ. idaresindeki motosikletin çarpıştığı belirtildi. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye 112 ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ve soruşturma

Kazada motosiklet sürücüsü A.İ. ile motosiklette yolcu olarak bulunan N.İ. yaralandı. Sağlık ekipleri, yolcu N.İ.'yi ambulansla Kapaklı Devlet Hastanesi'ne sevk ederken, A.İ.'ye olay yerinde müdahale edildi.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı ve olayın oluş şeklinin belirlenmesine yönelik soruşturma sürüyor.

KAPAKLI İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA...

KAPAKLI İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ VE MOTOSİKLETTE YOLCU OLARAK BULUNAN BİR KİŞİ YARALANDI.

KAPAKLI İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.