Altınözü'nde ters dönen traktörün altında kalan sürücü kurtarıldı

Altınözü Sarılar Mahallesi'nde ters dönen traktörün altında kalan sürücü, Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye götürüldü.

Yayın Tarihi: 21.10.2026 09:12
Güncelleme Tarihi: 21.10.2026 09:12

Altınözü'nde ters dönen traktörün altında kalan sürücü kurtarıldı

Altınözü'nde ters dönen traktörden kurtarma

Hatay'ın Altınözü ilçesi Sarılar Mahallesi'nde meydana gelen kazada, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu traktör ters döndü. Traktörün altında kalan sürücü çeşitli yaralanmalarla kurtarıldı.

Kaza ve müdahale:

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen ekipler kısa sürede müdahale etti. Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, koordineli ve hızlı bir çalışmayla sürücüyü traktörün altından çıkardı ve olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Yaralının durumu:

Kurtarılan vatandaş sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı sürücü, ambulansla hastaneye sevk edilerek hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili başka detaylar yetkililer tarafından açıklanmadı.

ALTINÖZÜ’NDE TRAKTÖR ALTINDA KALAN VATANDAŞ, EKİPLERİN ÇALIŞMASIYLA KURTARILARAK SAĞLIK EKİPLERİNE...

ALTINÖZÜ’NDE TRAKTÖR ALTINDA KALAN VATANDAŞ, EKİPLERİN ÇALIŞMASIYLA KURTARILARAK SAĞLIK EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.