Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,35 -0,06%
EURO
34,87 0,17%
ALTIN
2.380,07 -0,2%

Tehditler savuran Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız özür dileyip istifasını açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde küflenen Patiswiss ürünlerini paylaşan kullanıcıyı tehdit eden CEO Elif Aslı Yıldız, özür dileyerek istifasını verdi.

Yayın Tarihi: 22.04.2024 14:18
Güncelleme Tarihi: 22.04.2024 14:18

Tehditler savuran Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız özür dileyip istifasını açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde bir kullanıcının Patiswiss markalı bir çikolata ürününün son kullanma tarihi geçmemesine rağmen küflendiğini paylaşmıştı. Bunun üzerine de Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız, tüketiciye korkunç bir üslupla cevap vermişti. 

patiswiss

Verdiği cevapta CEO Yıldız, bu ürünlerin asla küflenmeyeceğini, kullanıcının evindeki nem oranına baktırması gerektiğini ifade etmişti. Ayrıca kullanıcıya “Linkedin’de başka aylaşacak içeriğinin olmaması ne kötü” benzeri hakaretler de eden CEO Yıldız, kullanıcıyı tehdit ederek “bizim avukatlarımız marka karalama, marka değeri düşürme vs’den neler isteyeceğinden herkes habersiz” ifadelerini kullandı. Üzerine de şunları ekledi:

“Karşında senin dev MİGROS ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasında ki! Hadi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim.” 

patiswiss

İstifasını verdi! 

Tüm bu sözlerinin ardından büyük tepki çeken ve hem cinsine karşı kullandığı ifadeleri sonrası büyük eleştirilere maruz kalan Yıldız, istifasını verdi. Yaptığı yeni bir açıklama ile hem cinsine karşı sözlerinin ve üslubunun açıklaması olmayacağını söylerek özür diledi ve istifasının yakında yayımlanacağını ifade etti. İşte Yıldız’ın yeni açıklaması: 

Elif Aslı yıldız