TBMM'de Abdulkerim Doğru için tören
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Abdulkerim Doğru için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Doğru'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri ve Meclis çalışanları katıldı.
Katılımcılar
Törene katılanlar arasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM Başkanvekili Celal Adan ve eski Meclis Başkanı Bülent Arınç ile çok sayıda milletvekili ve Meclis personeli yer aldı. Aile ve yakınları da törende hazır bulundu.
Törenin akışı ve defin işlemleri
Özgeçmişinin okunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve Doğru için dua edildi. Cenaze töreninin ardından naaş, Kocatepe Camisi'nde kılınacak ikindi namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Abdulkerim Doğru için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi. Törene, Doğru'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli (sol 3), TBMM Başkanvekili Celal Adan (sağda), eski Meclis Başkanı Bülent Arınç (solda) ve milletvekilleri ile Meclis çalışanları katıldı.