McVitie’s Milk Chocolate Bisküvi'nin 100. yılı İstanbul'da kutlandı

McVitie’s Milk Chocolate Bisküvi'nin 100. yılı, Türk ve İngiliz kültürünü birleştiren etkinlikle İstanbul'da kutlandı; şef, sanatçı ve interaktif deneyimlerle anlatıldı.

Yayın Tarihi: 15.04.2026 11:37
Güncelleme Tarihi: 15.04.2026 11:37

McVitie’s Milk Chocolate Bisküvi'nin 100. yılı İstanbul'da kutlandı

McVitie’s Milk Chocolate Bisküvi'nin 100. yılı İstanbul'da kutlandı

Yıldız Holding’in global atıştırmalık şirketi pladis tarafından düzenlenen etkinlik, McVitie’s Milk Chocolate Bisküvi markasının 100. yılını Türk ve İngiliz kültürünü buluşturan bir kurguyla kutladı.

Etkinlik detayları

İstanbul'daki kutlama; Londra, Stockholm, Amsterdam, Kopenhag, Helsinki ve Kahire’de gerçekleştirilen organizasyonların ardından yapıldı. Etkinlik, markanın asırlık lezzet yolculuğunu ziyaretçilere etkileyici bir deneyim olarak sundu.

Program kapsamında McVitie’s Milk Chocolate Bisküvi'nin Londra'dan İstanbul'a uzanan tarihçesi, Türk ve İngiliz kültürel sembollerini harmanlayan görsel bir dünya ve interaktif deneyim alanlarıyla aktarıldı.

Etkinlikte, Şef Maksut Aşkar imzasıyla McVitie’s ve iki ülkenin tatlı kültürlerinden ilhamla hazırlanan lezzetler ile sanatçı Ardan Özmenoğlu'nun McVitie’s bisküvilerini Türkiye ve İngiltere’nin ikonik sembolleriyle buluşturduğu eserler ön plana çıktı. DJ Kaan Düzarat ve Jabbar'ın performansları etkinliğe renk kattı.

Değişmeyen lezzet ve güçlü miras

Ülker CEO’su ve pladis TURCA Başkanı Özgür Kölükfakı: "McVitie’s Milk Chocolate Bisküvi, bir asırdır değişmeyen lezzeti ve güçlü mirasıyla dünyanın dört bir yanında tüketicilerin yaşamına eşlik ediyor. Bu ikonik ürün, pladis çatısı altındaki geniş ürün yelpazesinin önemli bir parçasını oluşturuyor. Önümüzdeki dönemde McVitie’s’in de yer aldığı ürün portföyümüzü daha fazla tüketiciye ulaştırmayı hedefliyoruz"

Ülker - pladis TURCA CMO’su Mustafa Kabakçı: "McVitie’s Türkiye’de artırdığı ürün çeşitliliği ve iletişim çalışmalarıyla tatlı bisküvi kategorisinde en hızlı büyüyen marka oldu. ’Adı McVitie’s, Tadı Nefis’ söylemiyle ürünün tadına vurgu yaptığımız, sıcak ve samimi bir iletişim yürütüyoruz. İstanbul’daki 100. yıl kutlamasını da iki ülke kültürünü buluşturan bir kurguyla tasarlayarak markanın hikâyesini tüketicilerimizle daha derin bağ kuracak şekilde anlatmayı hedefledik. Önümüzdeki dönemde de tüketici deneyimini merkeze alan yenilikçi yaklaşımımızla markalarımızın değerine değer katmaya devam edeceğiz."

İNGİLTERE’NİN 1 NUMARALI BİSKÜVİSİ MCVİTİE’S’İN TÜRKİYE’DE DE TÜKETİCİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANAN...

İNGİLTERE’NİN 1 NUMARALI BİSKÜVİSİ MCVİTİE’S’İN TÜRKİYE’DE DE TÜKETİCİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANAN MCVİTİE’S MİLK CHOCOLATE BİSKÜVİ’NİN 100’ÜNCÜ YAŞI, TÜRK VE İNGİLİZ KÜLTÜRÜNDEN İZLER TAŞIYAN ETKİNLİKLE KUTLANDI.

ÜLKER CEO’SU VE PLADİS TURCA BAŞKANI ÖZGÜR KÖLÜKFAKI

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.