TBMM Başkanı Kurtulmuş, Şehitleri Andı

Numan Kurtulmuş, şehit Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Ferhat Gedik'i anarak cesaretlerini vurguladı.

Yayın Tarihi: 11.08.2024 14:47
Güncelleme Tarihi: 11.08.2024 14:47

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Şehitleri Andı

Şehitlerimiz Unutulmadı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 11 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'un Maçka ilçesinde, terör örgütü ile yaşanan çatışmada şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'i, şehadetlerinin yedinci yılında andı.

Onlara Ziyaret Önemli

Kurtulmuş, sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, "Şehadetlerinin seneidevriyesinde Karadeniz'in yiğit evladı Eren Bülbül'ü ve onu korumak için göğsünü kurşunlara siper eden Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'i rahmetle anıyorum. Şehitlerimiz, kahramanlıkları ve cesaretleriyle yüreğimizde bir yıldız gibi parlayarak yolumuzu aydınlatıyor. Makamınız ali, mekanınız cennet olsun. İyi ki varsın Eren." şeklinde ifadelerde bulundu. Şehitlerimizin Anısı Yaşatılacak

Bu anma, Türkiye'nin terörle mücadelesinde hayatını kaybedenlerin hatırlanması açısından büyük bir öneme sahiptir. Numan Kurtulmuş'un bu anlamlı paylaşımı, milletin hafızasında şehitlerin hatırasını canlı tutma amacı taşımaktadır.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı