Tavşanlı adliye önü kazası: çekici ile otomobilde iki yaralı

Tavşanlı çevreyolu Adliye Sarayı karşısında çekici ile otomobilin çarpışması sonucu sürücüler Ş.H. ve Z.H. yaralandı; iki yaralı hastanede tedaviye alındı.

Yayın Tarihi: 02.08.2026 22:48
Güncelleme Tarihi: 02.08.2026 22:58

Tavşanlı adliye önü kazası: çekici ile otomobilde iki yaralı

Kaza ayrıntıları:

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Tavşanlı Çevreyolu Caddesi üzerinde Adliye Sarayı karşısında bir çekici ile otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Kütahya istikametinden Balıkesir yönüne giden 43 ADM 969 plakalı çekici ile aynı yönde ilerleyen 43 NS 279 plakalı otomobil çarpıştı. Çekicinin sürücüsü C.A., otomobilin sürücüsü ise Ş.H. olarak kaydedildi.

Müdahale ve yaralıların durumu:

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada otomobilde bulunan sürücü Ş.H. ile araçtaki Z.H. yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların bilinçlerinin açık olduğu, sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Olay yerinde güvenlik ve yönlendirme:

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken trafik, ekiplerin yönlendirmesiyle kontrollü şekilde sağlandı. Yetkililer ve ekiplerin çalışması sonrası sağlık ekipleri müdahaleleri tamamladı.

KÜTAHYA'DA ÇEKİCİ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 YARALI

KÜTAHYA'DA ÇEKİCİ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.