Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Survivor All Star’da ilk bölümde Turabi ve Poyraz arasında gerginlik yaşandı!

Survivor All Star’da Poyraz ve Turabi arasında kavga çıktı. Acun Ilıcalı, yarışmacıları uyardı ve yeni kuralları açıkladı. İlk eleme adayı Doğukan Manço oldu. Mavi takım, dokunulmazlık ve ödülü kazandı.

Yayın Tarihi: 02.01.2024 17:31
Güncelleme Tarihi: 02.01.2024 17:31

Survivor All Star’da ilk bölümde Turabi ve Poyraz arasında gerginlik yaşandı!

Survivor All Star'da Poyraz ve Turabi arasındaki gerilimin nedeni ne?

Survivor 2024 All Star, 1 Ocak'ta TV8'de başladı. Yarışmanın ilk bölümünde, ilk dokunulmazlık oyunu heyecanlı anlara sahne oldu. Acun Ilıcalı, geçen sezon yarışamayan iki yedek yarışmacının bu sezon doğrudan takımlara dahil olduğunu duyurdu. Bu yarışmacılar Kardeniz ve Yaman olarak açıklandı.

Survivor All Star'da Poyraz ve Turabi birbirine girdi

Oyunda, Turabi-Özgür ve Yaman-Poyraz ikilileri karşılaştı. Yaman ve Poyraz, oyunu kazandılar. Poyraz, sevincini gösterirken, Turabi ona "İlerleyen zamanda görüşeceğiz" dedi. Poyraz da "İlk oyundan başladı, gel" diye karşılık verdi. İki yarışmacı arasında gerginlik çıktı ve birbirlerine doğru yürüdüler.

ACUN ILICALI YARIŞMACILARI UYARDI: Turabi, Poyraz'a "O aldığın steroidler bitince dibime çökeceksin. Steroid bebeği. Sana saygıyı öğreteceğim. Senin biberonunu, emziğini getirdim. Bana efendiliği öğretecek son adamsın" şeklinde bağırdı. Takım arkadaşları, ikiliyi sakinleştirmeye çalıştı. Turabi, bir oyunluk oyundan men edildi. Acun Ilıcalı, iki yarışmacıya da uyarıda bulundu.

Poyraz ve Turabi'nin arasındaki gerginlik daha yarışma başlamadan önce, Turabi'nin yaptığı paylaşımlar ile başlamıştı. İşte o paylaşımlar:

Survivor All Star’da ilk bölümde Turabi ve Poyraz arasında gerginlik yaşandı!

Survivor All Star’da ilk bölümde Turabi ve Poyraz arasında gerginlik yaşandı!

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda tartışma

Dokunulmazlık oyununda Sercan, sakatlandı. Hakan, Sercan'a yardımcı olmak istedi. Ancak Turabi, Hakan'ın oradan ayrılmasını istedi. Hakan ve Turabi arasında sözlü atışma yaşandı. Takım arkadaşları, ikiliyi ayırdı.

Acun Ilıcalı, dokunulmazlık konseyinde yeni kuralları anlattı. Ilıcalı, şöyle konuştu: "Aynı sakatlıktan dolayı sadece erkekler ya da kadınlar bir eleme haftasında muaf olabiliyorlar. Ama sonraki elemede aynı bölgenin sakatlığı göz önüne alınmıyor ve sakatlık çok uzun sürerse o yarışmacıyla vedalaşmak durumunda kalabiliyoruz. Sakatlık çok önemli, zafere giden yolda sakatlık yüzünden elenmemenizi diliyorum. Önemli olan o oyunu kazanmak için kendinizi yıpratmak değil, sezonu tamamlamak.

Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu

Sezonun ilk oylaması kırmızı takımda yapıldı. Doğukan, en çok oy alan isim oldu ve eleme potasına girdi. Böylece Survivor'da ilk eleme adayı Doğukan Manço oldu.

Dokunulmazlık oyununda kadınlar ve erkekler ayrı ayrı yarıştı. Kadınlarda mavi takım 8-6, erkeklerde de mavi takım 8-5 galip geldi. Böylece hem kadınlarda hem de erkeklerde dokunulmazlık ve ödülün sahibi 2-0'lık skorla mavi takım oldu.

Öte yandan, aldığınız her galibiyetin Survivor'daki kaderinizi belirleyeceğini unutmayın. Çünkü eleme oyunlarında, düellolarda atışlar seçilirken, her zaman cebinizde bir yüzdeniz olacak. Survivor'ın başladığı günden beri yüzdeniz var. Bu yüzde, atış seçiminde size avantaj sağlayacak. Bu yüzden toplam galibiyet oranınız, Survivor'da sizin kimlik kartınız olacak ve çok kritik yerlerde bu etkili olacak. Bunun yanında, her günün birincisi ertesi günün kaptanı olacak. Takımın kritik anında eğer ittifak olursa, o karar verecek, kimin best oflara, bayraklara çıkacağına. Ayrıca, oylamalarda eşitlik olursa, kaptanın dokunulmazlığı olmasa bile, kaptanlar kimin aday olduğuna karar verecek."