Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,22 0,05%
EURO
35,35 0,21%
ALTIN
2.508,48 0,82%

Survivor All Star'da Acun'un sandalye fırlattığı bölüm reytinglerde zirveye oturdu!

Survivor All Star 2024, dün yayımlanan bölümünde reytinglerde zirveye oturdu! Acun Ilıcalı'nın neye sinirlendiği öğrenilirken, bir yarışmacının diskalifiye olup olmayacağı merak edildi.

Yayın Tarihi: 07.02.2024 11:10
Güncelleme Tarihi: 07.02.2024 11:10

Survivor All Star'da Acun'un sandalye fırlattığı bölüm reytinglerde zirveye oturdu!

2024 Survivor All Star sezonu büyük bir heyecanla devam ederken, dün sosyal medyaya düşen son bölüm fragmanı büyük yankı uyandırdı. 

Herkesin izlediği o gündem olan fragman sonrası yeni Survivor bölümü dün akşam yayımlandı. Yayımlanan bölümde ada konseyinde Acun Ilıcalı’nın agresif tavrının nedeni sonunda öğrenildi. TV8 kanalının her yıl en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor All Star, dün yayımlanan bölümüyle reytinglerde de zirveyi gördü. Peki, milyonların kilitlenerek izleyip reytinglerde zirveye taşıdığı programda dün neler oldu? Acun Ilıcalı Survivor tarihinde ilk kez neye bu kadar sinirlendi? 

acun ılıcalı

Acun Ilıcalı neye sinirlendi? 

Yayımlanan bölümden alınan bilgilere göre, Kırmızı takımdaki Nagihan ve Aleyna büyük bir kavgaya tutuştu. Nagihan kavga sırasında yerinden kalkarak daha fazla bağırmaya başladı ve Aleyna’da buna karşılık “geç yerine” dedi. Bununla birlikte Nagihan kendine hakim olamayacak Aleyna’ya temasta bulundu. 

acun

Acun Ilıcalı ise bu sırada yarışmacılara karşı sinirlerine hakim olamadı ve yükselerek sandalyesini fırlatma durumuna kadar geldi. Ekranlara yansıyan bu öfkede Acun’un Nagihan’a kızdığı görüldü. Aleyna’nın temas sonrasında ağlayarak gitmesi üzerine Acun, Nagihan’a "Olmadı sinirine yenik düştün, kendin dayanamadın, dayanamıyorsunda çok güzel birliktelik yaşadık. Bunun hiç tadını kaçırmadan, sen ne bekliyorsun her dakika olay çıkaracaksın biz de Nagihan tamam mı diyeceğiz. Öyle mi hayal ettin kafanda.” Sözlerini söyledi. 

Bu sözler geceye damgasını vururken, tüm izleyiciler Nagihan’ın diskalifiye olup olmayacağını merak etti. Bu akşam yayımlanacak olan bölümde yarışmacının kalıp kalmayacağı belli olacak.

nagihan karadere

Reytingler tavan! 

Dün akşam yayımlanan bölümün ardından Survivor reyting skoru 3 kategoride de zirveye yerleşti. Total, AB ve ABC'de zirveye yerleşen Survivor, diğer tüm programları sollamış oldu.