DOLAR
42,82 -0,02%
EURO
50,63 -0,51%
ALTIN
6.177,83 -1,21%
BITCOIN
3.749.655,44 0,92%

Suriye’nin Yeni Lideri Ahmet Eş-Şera, Dışişleri Bakanı Fidan ile Gelecek Görüşmesi Yaptı

Suriye’nin yeni lideri Ahmet Eş-Şera, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Suriye'nin geleceğini ele aldı.

Yayın Tarihi: 22.12.2024 18:18
Güncelleme Tarihi: 22.12.2024 18:18

Suriye’nin Yeni Lideri Ahmet Eş-Şera, Dışişleri Bakanı Fidan ile Gelecek Görüşmesi Yaptı

Suriye'nin Yönetiminde Değişim

Suriye'nin yeni yönetim lideri Ahmet Eş-Şera, Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile önemli bir görüşme gerçekleştirerek, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişimine yönelik adımları değerlendirdi.

Görüşmede Ele Alınan Konular

Görüşme sırasında, Suriye'nin geleceği ve iki ülkenin ortak çıkarları üzerinde duruldu. Ahmet Eş-Şera, bu toplantının Suriye'nin uluslararası ilişkilerinde yeni bir dönem başlatabileceğini vurguladı.

İlişkilerin Geliştirilmesi

Eş-Şera, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Türkiye ile Suriye arasındaki iletişimin önemine dikkat çekti. Bu bağlamda, iki ülke arasında güven, işbirliği ve karşılıklı anlayışın temel oluşturduğunu ifade etti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı