Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayşe Ateş ile görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi beklenen Ayşe Ateş'in görüşmesi ertelendi. Yaptığı açıklamada Ateşi, görüşmenin Devlet Bahçeli'nin söylemleri nedeniyle ertelendiğini öne sürdü.

Yayın Tarihi: 10.06.2024 15:47
Güncelleme Tarihi: 10.06.2024 15:47

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayşe Ateş ile görüşecek!

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşmesi ertelendi. Görüşmenin ertelenme sebebine yönelik Ayşe Ateş, Milliyetçi Hareket Partisi (MH) Devlet Bahçeli’nin “çağrısı karşılık buldu” ifadelerini kullandı. 

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile görüşen Ayşe Ateş, görüşmenin ardından açıklama yaptı. Açıklamasında Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine Devlet Bahçeli’nin engel olduğunu öne sürdü. Erdoğan’ın geçen hafta içi kendisiyle görüşeceğini söylediğini, akabinde gerçekleşen MHP grup toplantısında Devlet Bahçeli’nin söylemleri nedeniyle görüşmenin iptal edildiğini iddia etti. 

Devlet Bahçeli’nin “Bunların sırtını sıvazlamayın, bunları korumayın.” ifadelerine dikkat çeken Ayşe Ateş, bu sözlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşmesini etkilediğini düşündüğünü belirtti. Daha sonra ise Özgür Özel ile ilgili olan görüşmesine yönelik şunları söyledi: 

"Özgür Bey’le görüşmemde kendisini mahkemeye davet ettim ve teşekkür ettim. Bundan sonra da yanımda bulunmasını rica ettim.” 

Son dakika gelişmesi! 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan yeni bir açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ayşe Ateş'in önümüzdeki günlerde görüşme yapacağı duyuruldu.