Somaspor’dan uzun soluklu hamle: Berke Kayar ve Eniscan Atik ile yeni sözleşme

Somaspor, TFF 2. Lig öncesi ön libero Berke Kayar ve sol bek Eniscan Atik ile 2'şer yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Yayın Tarihi: 03.08.2026 14:01
Güncelleme Tarihi: 03.08.2026 14:01

Somaspor’dan uzun soluklu hamle: Berke Kayar ve Eniscan Atik ile yeni sözleşme

Somaspor transfer dönemine iki takviye ile başladı

TFF 2. Lig'de yeni sezona iddialı hazırlanmayı hedefleyen Somaspor, transfer döneminin başında kadrosunu iki oyuncuyla güçlendirdi. Siyah-beyazlı kulüp, geçtiğimiz sezonlarda forma giydikleri takımlarla dikkat çeken iki ismi resmi olarak renklerine bağladı.

transferlerin detayları:

Somaspor, Berke Kayar ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Geçen sezon Erciyes 38 FK formasıyla mücadele eden Kayar kulüpte ön libero olarak katkı verecek. Aynı zamanda siyah-beyazlı yönetim, Eniscan Atik ile de 2 yıllık sözleşmee imza attı; Atik geçen sezon Tire 2021 FK'da sol bek pozisyonunda görev aldı.

kulübün hedefi ve planı:

Kulüp açıklamasında, her iki futbolcunun da forma altında önemli hizmetlerde bulunacağına inanıldığı ve genç oyunculara başarı temennisinde bulunulduğu belirtildi. Somaspor yönetimi, transferlerin teknik heyetin raporu doğrultusunda gerçekleştirildiğini ve yeni sezon öncesi eksik mevkiler için çalışmalara devam edileceğini vurguladı. 2 yıllık anlaşmalar, hem oyunculara adaptasyon süresi tanımayı hem de takımın orta vadeli planlarına uyum sağlamayı amaçlıyor.

Mevcut yapılanma içinde savunma ve orta saha hattını güçlendirmeyi hedefleyen Somaspor, kadroya katılan isimlerin performansıyla sezon öncesi hazırlık maçlarında ve kamp çalışmalarında rekabeti artırmayı planlıyor. Kulübün önümüzdeki günlerde teknik ekip raporlarına göre ek transfer adımları atması bekleniyor.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!