Bernd Stock: sakatlıklar oyunumuzu etkiledi, Gaziantep'e odaklanacağız

Bernd Stock, Beşiktaş karşısında 3-0'lık mağlubiyetin sakatlık ve kırmızı kartın etkisiyle oluştuğunu; Gaziantep FK maçına iki haftada yoğun hazırlanacaklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 09.11.2026 00:46
Güncelleme Tarihi: 09.11.2026 00:46

Bernd Stock: sakatlıklar oyunumuzu etkiledi, Gaziantep'e odaklanacağız

maçın özeti:

Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından konuşan Teknik Direktör Bernd Stock, rakibi tebrik ederek Beşiktaş'ın galibiyeti hak ettiğini belirtti.

Stock, karşılaşmaya iyi başladıklarını, ilk 20 dakikada önde pres yapıp rakibi kalelerine fazla yaklaştırmadıklarını söyledi. Ancak maçın gidişatının bir sakatlıkla değiştiğini aktardı. Oyuncu Thalisson kasık sakatlığı yaşadı ve ağrısı nedeniyle devam edemedi. Bu gelişmenin hemen ardından takım gol yedi.

taktiksel değişiklikler ve maçın kırılma anları:

Bernd Stock, ayrıca savunmada yaşanan sıkıntıların maçta belirleyici olduğunu vurguladı. Bir stoperin sakatlanması ve diğer stoperin kırmızı kart görmesi sonucu defans hattının göbeğindeki iki oyuncuyu kaybettiklerini, bu sebeple savunma organizasyonunu değiştirmek zorunda kaldıklarını anlattı.

İlk yarıda iki orta saha oyuncusunu stoper pozisyonuna çektiklerini, ikinci yarıda ise oyun stilinde değişikliğe giderek daha fazla ileri atılmaya çalıştıklarını ifade etti. İkinci yarıda iyi mücadele ettiklerini, gol şansı da bulduklarını fakat değerlendiremediklerini söyledi. Maçın son bölümünde rakibin baskısının artmasıyla üçüncü golü yediklerini ekledi.

gelecek hedef ve hazırlık:

Stock, Beşiktaş'ın seviyesinin kendilerinden daha yüksek olduğunu kabul ederek milli aradan sonra oynayacakları Gaziantep FK maçına iki hafta boyunca çok iyi hazırlanacaklarını açıkladı. Tüm hazırlıkları bu maça odaklayacaklarını ve taraftarların önündeki karşılaşmayı kazanmak istediklerini belirtti.

Son olarak teknik adam, geçen hafta oynanan Alanyaspor maçında gösterilen mücadele gibi kalan maçlarda da aynı çaba gösterilirse ligde kalacaklarına inandığını söyledi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bernd Stock, Beşiktaş’ın üst seviyede bir takım olduğunu ve...

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bernd Stock, Beşiktaş’ın üst seviyede bir takım olduğunu ve galibiyeti hak ettiğini söyledi. Stock, amaçlarının milli aradan sonra oynayacakları Gaziantep FK maçını kazanmak olduğunu söyledi.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!