Söğüt’te yenilenen şebeke 400 abonenin bağlantısını sağladı

Söğüt Belediyesi'nin tamamladığı yeni içme suyu ana hattına saha ekiplerinin çalışmasıyla 400 abonenin bağlantısı yapıldı; kalan aboneler için çalışmalar sürüyor.

Yayın Tarihi: 09.08.2026 15:05
Güncelleme Tarihi: 09.08.2026 15:05

Söğüt’te yenilenen şebeke 400 abonenin bağlantısını sağladı

Söğüt’te yeni içme suyu hattına 400 abone bağlandı

Söğüt ilçesinde tamamlanan yeni içme suyu ana hattının ardından başlatılan abone bağlantı çalışmaları planlanan program doğrultusunda devam ediyor. Belediye ekiplerinin sahadaki çalışmaları ile bugüne kadar 400 abonenin yeni hattına bağlantısı gerçekleştirildi.

Bağlantı çalışmaları:

Söğüt Belediyesi ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında sahada görev yapan 3 ayrı ekip tarafından abonelerin yeni içme suyu hattına dahil edilmesi sağlandı. İlçe genelinde kalan abonelerin de yeni sisteme geçirilmesi için ekipler yoğun mesai harcıyor ve bağlantıların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Altyapının hedefleri:

Yenilenen altyapı sayesinde ilçede uzun yıllar güvenli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu hizmeti sunulması amaçlanıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından tüm abonelerin yeni şebekeye geçirilmesi planlanıyor.

Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, yürütülen çalışmaların ilçenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Yeni içme suyu altyapımızı uzun yıllar sorunsuz hizmet verecek şekilde ilçemize kazandırdık. Şimdi de abonelerimizin yeni hatta bağlantılarını planlı bir şekilde sürdürüyoruz. Daha güçlü, daha sağlıklı ve kesintisiz bir içme suyu altyapısı için yürüttüğümüz çalışmalar süresince gösterdikleri anlayış ve sabır dolayısıyla tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Söğüt’ümüzün geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz" dedi.

BİLECİK'İN SÖĞÜT İLÇESİNDE YENİ İÇME SUYU HATTINA 400 ABONE BAĞLANDI.

BİLECİK'İN SÖĞÜT İLÇESİNDE YENİ İÇME SUYU HATTINA 400 ABONE BAĞLANDI.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.