Söğüt'te Cumhuriyet coşkusuna voleybol turnuvası eşlik etti

Söğüt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası, dostluk ve fair play ruhuyla sona erdi.

Yayın Tarihi: 27.10.2026 09:49
Güncelleme Tarihi: 27.10.2026 09:49

Söğüt'te Cumhuriyet coşkusuna voleybol turnuvası eşlik etti

Söğüt'te kurumlar arası voleybol turnuvası tamamlandı

Bilecik'in Söğüt ilçesinde, Cumhuriyet'in 103. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi. Organizasyon, Söğüt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirildi ve katılımcılar sahada hem rekabetin hem de dayanışmanın örneklerini sergiledi.

Turnuvanın ruhu ve amacı:

Etkinlik, kurumlar arasında birlik ve beraberliği güçlendirmeyi, spor aracılığıyla iletişimi artırmayı ve gençleri spor etkinliklerine teşvik etmeyi hedefledi. Katılımcılar maçlarda dostluk, dayanışma ve fair play ilkelerini ön planda tutarak mücadele etti; organizasyon, yerel kamu kurumları için bir araya gelme fırsatı sundu.

Kapanış, teşekkür ve değerlendirme:

Turnuvanın tamamlanmasının ardından organizasyona katılan kurumlara ve sporculara teşekkür edildi, dereceye giren takımlar tebrik edildi. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 103. yılı kapsamında düzenlenen turnuvaya katılan tüm kurumlarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyor, dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin 103. yılı kutlu olsun" dedi. Etkinlik, hem ilçede Cumhuriyet coşkusunu canlı tuttu hem de yerel spor faaliyetlerinin önemine vurgu yaptı.

KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!