Söğüt'te 4'üncü cumhuriyet halk koşusu gerçekleştirildi
Bilecik'in Söğüt ilçesinde Cumhuriyet'in 103'üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen organizasyona 512 sporcu katıldı. Etkinlik, ilçede coşkuyla karşılandı ve sporcular start aldı.
yarışmanın ayrıntıları:
Organizasyon 4'üncü Cumhuriyet Halk Koşusu adıyla yapıldı ve yarışlar beş farklı kategoride gerçekleşti. Sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti; her kategori sonunda kazananlar belirlendi.
protokol ve tebrikler:
Yarışların ardından dereceye giren sporculara ödülleri, Söğüt Kaymakamı Murat Yayabaşı ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Kaymakam Yayabaşı, organizasyona katılan sporcuları tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: "Cumhuriyetimizin 103'üncü yıl dönümünü sporun birleştirici gücüyle kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Koşuya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyor, dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum".
512 SPORCU CUMHURİYET COŞKUSU İÇİN TER DÖKTÜ