Sofçuhan İşhanı'ndaki döviz bürosunda silahlı çatışma: iki ölü, iki yaralı

İstanbul Fatih'te Sofçuhan İşhanı'ndaki bir döviz bürosunda çıkan silahlı kavgada iki kişi öldü, iki kişi yaralandı; bir şüpheli yakalandı, inceleme başlatıldı.

Yayın Tarihi: 15.09.2026 14:51
Güncelleme Tarihi: 15.09.2026 14:51

Sofçuhan İşhanı'ndaki döviz bürosunda silahlı çatışma: iki ölü, iki yaralı

olayın yaşandığı yer ve ilk bilgiler:

İstanbul'un Fatih ilçesinde, Sofçuhan İşhanı içinde bulunan bir döviz bürosunda çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Olayın ayrıntıları ve yaralananların durumu hakkında henüz detaylı bir açıklama yapılmadı; güvenlik güçlerinin elde ettiği ilk bilgiler sınırlı tutuluyor.

soruşturma ve gözaltı:

Olay sonrası yürütülen çalışmalarda bir şüphelinin yakalandığı bildirildi. Yetkililer olayla ilgili olarak inceleme başlattı ve olayın seyrine ilişkin açıklamaların devam edeceği açıklandı.

Gelişmelerin ardından resmi kaynaklardan gelecek bilgiye göre haber güncellenecektir.

Fatih'te döviz bürosunda silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Fatih'te döviz bürosunda silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.