Siverek’te öğretmenler arası voleybol turnuvası tamamlandı

Siverek’te 36 takımın katıldığı öğretmenler arası voleybol turnuvası final maçlarıyla tamamlandı; Şehit Mehmet Gözcü Ortaokulu birinci oldu.

Yayın Tarihi: 18.06.2026 13:47
Güncelleme Tarihi: 18.06.2026 13:51

Siverek’te öğretmenler arası voleybol turnuvası tamamlandı

Siverek’te öğretmenler arası voleybol turnuvası tamamlandı

Turnuva ayrıntıları

Belediye tarafından düzenlenen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen öğretmenler arası voleybol turnuvası, final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Turnuva Siverek Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı ve ilçe merkezi ile kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenlerden oluşan 36 takım mücadele etti.

Final, izleyici ve ödüller

Final ve üçüncülük müsabakalarını Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Alhas, kurum müdürleri, öğretmenler, aileleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Turnuvada Şehit Mehmet Gözcü Ortaokulu birinci, Türk Telekom Anadolu Lisesi ikinci, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve ödüller protokol üyeleri tarafından verildi.

Katılımcıların değerlendirmeleri

Turnuvaya katılan Mehmet Koç, "Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi olarak bugün üçüncü olduk belediyemize teşekkür ederiz, çok güzel bir turnuva oldu emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Brusk Demiray ise "Siverek’te katıldığım en güzel turnuvalardan biri oldu, emeği geçen herkese teşekkür ederim, Sporun birleştiricisi gücüne sonuna kadar inanıyorum, bunu hissetim başarı gösteren tüm okullara teşekkür ediyorum. Turnuvayı düzenleyen herkese ve Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak’a sonsuz teşekkür ederim" diye konuştu.

Değerlendirme

Turnuva, öğretmenlerin sportif faaliyetlere katılımını teşvik ederek kurumlar arası dayanışmayı güçlendirdi. 36 takım ile geniş katılımlı geçen organizasyon, yerel yönetim ile eğitim kurumları arasında iş birliğinin somut bir örneğini oluşturdu.

SİVEREK'TE ÖĞRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

SİVEREK'TE ÖĞRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

SİVEREK'TE ÖĞRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.