Siverek-Şanlıurfa Karayolu'nda Mercedes Tır Devrildi — Ulaşım Tek Şeritten Sağlanıyor

Siverek-Şanlıurfa karayolunun 20’nci kilometresinde kar ve buzlanma nedeniyle Mercedes tır devrildi; yolun bir bölümü kapandı, ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Yayın Tarihi: 23.01.2026 16:08
Güncelleme Tarihi: 23.01.2026 16:08

Siverek-Şanlıurfa Karayolu'nda Mercedes Tır Devrildi — Ulaşım Tek Şeritten Sağlanıyor

Siverek-Şanlıurfa karayolunda tır devrildi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde seyir halindeki bir Mercedes tırının devrilmesi sonucu karayolunda ulaşım etkilendi.

Kaza ve yol durumu

Kaza, Siverek-Şanlıurfa karayolunun 20’nci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre tır, kar ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Olay sonrası yolun bir bölümü trafiğe kapandı; ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Ekiplerin müdahalesi

İhbar üzerine bölgeye polis ve karayolları ekipleri sevk edildi. Ekipler güvenlik önlemleri alırken, devrilen tırın kaldırılması için çalışma başlatıldı ve trafik akışı kontrollü olarak sürdürülüyor.

Siverek-Şanlıurfa karayolunda Mercedes tır devrildi: Ulaşım tek şeritten sağlanıyor

Siverek-Şanlıurfa karayolunda Mercedes tır devrildi: Ulaşım tek şeritten sağlanıyor

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.