Sivasspor, Sarıyer maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı
Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında yarın sahasında SMS Grup Sarıyerspor ile karşılaşacak olan Özbelsan Sivasspor, maç öncesi hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre idman, teknik direktör Osman Zeki Korkmaz yönetiminde BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda gerçekleştirildi.
Antrenman içeriği
Antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Orta bölümde oyuncuların top hakimiyetini ve pas hızını geliştirmeye yönelik 5'e 2 pas çalışması yapıldı. İdmanın son bölümünde ise takım, maç planına uygun taktik çalışmalar ile maç koşullarına hazırlıklarını sürdürdü.
Yeni transfer ve yönetim takibi
Takımla yeni katılan Daniel Avramovski, yapılan antrenmana ilk kez takımla birlikte katıldı. Antrenmanı ayrıca kulüp başkanı Gökhan Karagöl ve yönetim kurulu üyeleri de yerinde takip etti.
Kulüp, yapılan antrenmanın ardından teknik ekip ve oyuncuların maça hazır olduğunu bildirdi.
Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında sahasında SMS Grup Sarıyerspor ile karşılaşacak Özbelsan Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarını tamamladı. Sivasspor'un yeni transferi Daniel Avramovski de takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.